top of page

SKINK TATTOO

Paint%20Splatter%203_edited.png
IMG_2232.JPG

Tatueringsstudio i centrala Malmö

Skink Tattoo ligger på Fredriksbergsgatan 6 i Malmö, ett stenkast från Slussen. På vår tatueringssalong är vi idag två stycken artister Boris och Marina.

Letar du efter en bra tatueringsstudio?

Vi erbjuder de bästa tatuering-konstnärerna och de skarpaste nålarna i Malmö. Skink Tattoo är uppbyggd på två saker, professionella artister och positiva kunder. Vare sig om du funderar på din första tatuering, är mycket gaddad eller något däremellan så har vi konstnärer för dig. Sedan starten har vårt fokus varit att kunden ska känna sig så nöjd med resultatet så att dem är kunder även i framtiden.

Vi tror på att vara 100 % serviceinriktade och hela tiden göra det som önskas av våra kunder. Det är därför vi behandlar varje kund med största möjliga omsorg och uppmärksamhet. Att göra en tatuering är ett stort beslut och med vår vägledning ska du lämna Skink med konstverk du kan vara stolt över. När du är i vår tatueringssalong kommer du att stöta på artister som sätter kunden först. Vi är öppna, ärliga, etiska och ger dig enkla råd som kommer hjälpa dig med designprocessen. 

bottom of page